Hotel

Budapesttől egy órányira

A festői környezetben megbúvó balatoni luxus hotelben tizenkét suite és egyedi kialakítású nemdohányzó szoba, valamint egy akadálymentes nemdohányzó lakosztály várja a pihenésre vágyókat. A luxus kastélyhotel vendégszobái eleganciájukkal kívánnak megfelelni egykori, főúri lakóiknak.

A berendezések jelentős része erdélyi kézművesek munkája. E míves darabokat néhány antik bútor egészíti ki. A szobák és közösségi terek falait a XX. század eleji és kortárs magyar festők képei díszítik, az alkotók nevét viselik a lakosztályok. Az aprólékosan megálmodott környezet megidézi a múltat, miközben láthatatlanul gondoskodnak a luxus hotel munkatársai a gondtalan pihenésről.

A szobákat 2 kategóriára osztották, a luxus szobák második emeleti tetőteres, nagyobb alapterületű szobák, az exkluzív lakosztályok főleg az első emeleten találhatók, illetve két toronyszoba tartozik még ebbe a kategóriába. A szobák telefonnal, műholdas tv-vel, minibárral felszereltek, az akadálymentes lakosztályt kivéve fürdőkádasak, fürdőköpennyel, papuccsal felszereltek és mindegyikük kényelmes franciaággyal várja a pihenésre vágyó vendégeket. Az ízlésesen berendezett, elegáns, luxus kastélyszobák tökéletes kikapcsolódást biztosítanak lakóiknak. A vendégek egyszerre élvezhetik a csendes, romantikus környezetet, ellazulhatnak a luxus hotel SPA és Wellness részlegében, valamint megkóstolhatják a gourmet éttermben a Chateau Visz séfjének
ételkölteményeit.
Udvariasság
Medence, szauna
Nagy sebességű internet
Üzleti szolgáltatások
Elegancia
Luxus