deutschenglishmagyar

» Luxus és elegancia «

Gourmet étterem Balaton – Chateau Visz

 

A luxus hotel gourmet étterem séfjének művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Menüit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk, orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Mesterszakácsunk képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni. Séfünk kifinomult szakácsművészetével havonta változó, szezonális, regionális, friss alapanyagokból készülő 7 fogásos menüvel várja vendégeit minden évszakban. Friss fűszernövények, ehető virágok használata jellemzi ételeit, többnyire a kastély saját fűszerkertjéből. A hagyományos és molekuláris technikák ötvözésével, a legmodernebb konyhatechnológiával izgalmas, egyedi fogásokat alkot. A kihagyhatatlan kóstoló menük, az ételkompozíciók mind-mind a magyar ízvilágra épülnek, melyekhez gourmet éttermünk étteremvezetője a környék kitűnő pincészeteinek kiváló borait kínálja.
A gourmet étterem Budapesttől egy órányira felejthetetlen kulináris élményeket ígér. Séfjének filozófiája: kísérletezni, az egyszerű, közvetlen utakat keresni, a közismert ételeket elemeire lebontani majd teljesen új feldolgozásban összerakni. „Ne másolj, még magadat se!” – vallja a gourmet étterem séfje. 
 
A Château Visz elnyerte a "Best of Budapest & Hungary 2014, 2013 és 2012" díjat, Közép-Európa Top 20 étterme között szerepel a Food and Wine amerikai gasztro-szaklap 2012-es európai toplistáján, illetve az Év Éttermének választottak a Dining Guide 2010-es értékelése alapján.

Konyhai nyitva tartás

július 1 - augusztus 31-ig
Hétfőtől vasárnapig
12:00-14:00 és 18:00-22:00                            

szeptember 1 - június 30-ig
Hétfő-szerda: bejelentkezés szerint
Csütörtöktől vasárnapig
12:00-14:00 és 18:00-22:00 

Menüáraink:                                                                                         Bordegusztáció:

3 fogásos menü: 23.500,-Ft/fő                                                                       6.100,-Ft/fő

4 fogásos menü: 26.500,-Ft/fő                                                                       7.900,-Ft/fő

5 fogásos menü: 29.500,-Ft/fő                                                                       9.700,-Ft/fő

6 fogásos menü: 32.500,-Ft/fő                                                                     11.500,-Ft/fő

7 fogásos menü: 35.500,-Ft/fő                                                                     13.300,-Ft/fő


Tisztelettel megkérjük kedves vendégeinket, hogy lehetőség szerint előre foglaljanak asztalt és jelezzék, ha van valamilyen ételallergiájuk, diétáznak, illetve ha vegetáriánusok!

Fűszerkert
 
Tegyen egy felfedező körutat a gyógynövények között, érezze a különbséget a frissítő borsmenta és a citromillatú menta között, különböztesse meg a fűszernövényeket az ehető szirmoktól. Kollégáink szívesen körbevezetik Önt is!